Rasturnare de situatie! Fosta iubita a unui participant a intrat in direct, prin telefon, pentru a marturisi in public ca acesta nu isi recunoaste copilul! Iata ce reactie a avut barbatul cand s-a simtit demascat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 03:35

Concurentul a incercat sa isi gaseasca scuze pentru a-si spala rusinea.

Participantul care a fost pus la zid de fosta sa iubita, fiind acuzat ca nu isi recunoaste copilul, este Florin-Mihai. Tanarul a fost socat de interventia fostei sale iubite deoarece acesta considera relatia un capitol inchis.
"Florin, locul tau nu este in emisiune! Te asteapta un copil acasa! Am un copil cu Florin, dar acesta nu vrea sa-l recunoasca! Florine, iti propun sa faci testul ADN si sa mergi la detectorul de minciuni, accepti?", a spus fosta iubita a lui Florin.

"Nu, nu este adevarat! Poate da, nu sunt pregatit pentru un copil, abia sunt pregatit sa ma cresc pe mine insumi! Eu nu am niciun copil cu tine! Tu afirmi chestiile astea atata timp cat tu erai si cu mine si cu prietenul meu!", a spus Florin.
Iata ce conditie inedita i-a impus Florin fostei sale iubite pentru a accepta sa faca testul de paternitate:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.