Fiicele lui Gunes iau o decizie radicala pentru a-si proteja mama! Afla ce anume hotarasc tinerele, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, in ultimul episod al serialului, in care dramatismul atinge apogeul!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

In vreme ce Nazli pune cap la cap toate informatiile descoperite in ultima perioada despre tatal lor biologic si afla cu dezamagire identitatea acestuia, Selin descopera cu tristete ca Sevilay a fost cea care a atentat la viata lui Gunes. Dezamagirile suferite le determina pe cele doua surori sa ia o decizie radicala pentru viitorul familiei lor.

Crezand ca Gunes va renunta sa lupte pentru viata, Haluk decide sa isi puna capat zilelor, insa este impiedicat de Ali, care intuise decizia tatalui sau si ajunge in ultimul moment in locul fatidic, determinandu-l sa se razgandeasca. Dupa indelungi insistente, Ali reuseste sa  il convinga anuntandu-l ca sotia lui tocmai si-a revenit din starea de coma.


Nu ratati ultimul episod al serilului “Gunes” difuzat in aceasta seara, la ora 20:00.
Maine, 12 octombrie, nu ratati premiera serialului turcesc “Ziua in care mi s-a scris destinul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D cu Hatice Sendil si Ozcan Deniz in rolurile principale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: