Misiunea celor opt vedete a ajuns la final! Vinul WOWbiz a fost făcut! Cine este echipa câştigătoare

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 02:05

Andrei Duban, Axinte, Nicu Paleru, Alina Plugaru, Cornel Păsat, Bianca Jurcă, Jamsine, Maria Constantinescu şi Irina Lepa, în rol de străjer, au acceptat provocarea echipei WOWbiz de a face vin şi au pornit la culesul viei.

Dornici de distracţie, dar şi de muncă, aceştia au avut de înfruntat mai multe obstacole, dar cu muzică bună şi distracţie, oamenii din cele două echipe, care au fost coordonate de Maria Constantin şi de Jasmine s-au descurcat de minune şi au reuşit să facă vinul WOWbiz.

Astfel, după două sesiuni de cules şi după strivitul strugurilor, echipa câştigătoare a fost cea a Mariei Constatin, care a reuşit să facă 120 de litri, în timp de trupa lui Jasmine doar 80.

Totuşi, mustul obţinut de a doua echipă a fost mai limpede, aşa că declarate câştigătoare au fost ambele echipe.


Imagini fabuloase! Opt vedete au acceptat provocarea şi au făcut vinul WOWbiz! S-a lăsat cu distracţie pe cinste

Andrei Duban, Axinte, Nicu Paleru, Alina Plugaru, Cornel Păsat, Bianca Jurcă, Jamsine, Maria Constantinescu şi Irina Lepa, în rol de străjer, au acceptat provocarea echipei WOWbiz de a culege via şi de a face vin.


Pe tot parcursul aventurii, în centrul atenţiei a fost Bianca Jurcă, care într-o dimineaţă şi-a arătat posteriorul. Îmbrăcată în lenjerie intimă minusculă, ea a făcut senzaţie, întrucât imaginile inedite au ajuns şi la colegi care s-au arătat entuziasmaţi de privelişte.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”