Nidia o apara pe Mariana Moculescu: "Mama nu l-a inselat, e dependenta de iubire. Ea se temea ca italianul o insala"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 19:20

Dupa ce mama sa a fost acuzata de fostul iubit ca face videochat si ca iese cu barbati pe sume de 200-300 de euro, Nidia Moculescu si-a facut aparitia in platoul emisiunii WOWbiz pentru a isi apara parintele.

"Povestile mamei mele sunt parte din mine. Cristi Marin este un mincinos patologic, voi demonstra. Eu vorbesc cu Massimiliano, am ramas prietena. Mama nu l-a inselat, e dependenta de iubire, dar il lasa independent. Ea se temea ca italianul o insala. Am inteles ca a devenit gelos pentru ca mama e frumoasa. Daca nu esti gelos, nu iubesti. Italienii sunt mai focosi si ii facea nefacute. Cristi Marin este un mincinos, nu are voie sa se apropie de mine si sa imi vorbeasca.

Nu are niciun drept sa spuna numele Moculescu. E un mincinos, sa nu mai vorbeasca de tata ca il calc pe cap. Nu il amenint, dar nu are niciun drept. O singura data daca mai aud pe cineva vorbind de rau de tata, il desfiintez. Are 80 de ani, e compozitor si nu ii face nimeni asta. Cristi Marin a pierdut procesul cu mine, trebuie sa plateasca despagubiri si nu mai are dreptul sa vorbeasca despre mine.


Dupa emisiunea de marti seara, Cristi Marin a acordat un interviu pentru emisiune in care a prezentat conturile de videochat pe care Mariana Moculescu si le-ar fi facut singura si a facut cateva dezvaluiri pe care i le-a spus italianul in privat.

"Italianul a confirmat ce am zis eu: Mariana face prostitutie. Inca sufera el, dar mi-a mai trimis lucruri despre ea. Mi-a spus ca este o mare c***a, obraznica si nerecunoscatoare, ca a cheltuit 25.000
de euro cu ea si ca nu era virgina nici macar in c*r. El a vrut sa fac totul public. A zis ca imi mai trimite materiale sa le fac publice. Eu o duceam pe Mariana Moculescu la produs la diversi barbati din showbiz.Are conturi de videochat facute de ea pentru bani. Massimiliano mi-a spus ca Valentin, barbatul cu care a prins-o pe Mariana, e afemeiat. I-a prins in pat pe amandoi.
Nidia se tavalea cu toti, tot eu am salvat-o pe aia. Nu o sa vada bani de la mine, decizia din instanta nu e definitiva. Sa ma violeze de 100 de milioane", a spus Cristi Marin.In presa a aparut o inregistrare audio in care Mariana Moculescu ii spune unei prietene ca se prostitueaza pe bani si chiar o sfatuieste si pe ea sa faca la fel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Sunt
tare. Azi am facut tot ce mi s-a cerut fara pic de jena, de greata si am luat 500. Si am mers pana la cea mai mare jena a omului. Ce vrei tu, aia e. I-am luat banii, nu avea multi la el. Si mi-a dat si Marian doua, dar i-am refuzat banii pentru ca stiu ca nu are bani. I-am zis sa mi-i dea simbolic de Craciun. Se ruga de mine sa ii iau.
L-am rugat sa imi prezinte mai multi tipi, dar el a zis ca vrea sa imi aduca domni seriosi, cu bani. Am muncit pentru bani. Mi-am pus tot ce aveam mai scump la mine. Sa nu mai zici la nimeni, eu sunt cine sunt si ma cunoaste lumea. Daca nu ma cunosteau, nu era nicio problema", a spus Mariana la telefon. Nidia Moculescu, care a aflat de filmare in platoul WOWbiz a marturisit ca inregistrarea este o farsa veche.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.