Era fericita ca va deveni mama, dar cand si-a vazut bebelusul i s-a facut rau si a inceput sa planga: micutul avea capul in forma unei felii de pizza! E cutremurator cum arata copilul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 01:55

Kathleen Torres, o tanara in varsta de 29 de ani din Statele Unite, a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mama pentru a patra oara.

Sarcina a decurs fara probleme, ecografiile facute in mod regulat nu au indicat anomalii in dezvoltarea fatului, asa ca femeia nu avea nicio emotie in momentul nasterii.

Doar ca, atunci cand si-a privit pentru prima oara baietelul, i s-a facut rau si a inceput sa planga: micutul avea o forma extrem de ciudata a capului, ce semana cu o felie de pizza; rotund in partea din spate, ascutit in partea din fata.

Din fericire, dupa lungi studii si documentari, medicii l-au supus cu succes unei interventii, in urma careia au corectat malformatiile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum arata micutul Caleb la 4 luni de la nastere:

 

Taguri: