Ana si Alexandra au dezgropat securea razboiului! Cele doua participante s-au certat ca la usa cortului in platou! Iata cum a reactionat Alexandra, dupa ce a auzit afirmatiile Anei la adresa ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 01:45

Ana a fost surprinsa plangand de o camera ascunsa in vestiar, in vreme ce o critica pe Alexandra.

Deranjata de afirmatiile Alexandrei, Ana a izbucnit in lacrimi, la vestiar si a criticat-o vehement pentru faptul ca a jignit-o in timpul unei dispute in platou. Aceasta a acuzat-o pe Alexandra de falsitate si de faptul ca isi doreste sa o elimine din emisiune, asa cum a procedat si in cazul Gabrielei.

"M-am saturat de Alexandra, se comporta ca o pisica blanda... zgarie cand nu te astepti! Am venit sa-mi gasesc pe cineva in emisiune, nu sa fiu jignita! Alexandra ma provoaca pentru ca stie ca nu ma pot abtine! Alexandra minte de ingheata

apele! Este o falsa! Ataca pe cine nu suporta! Se comporta ca un ingeras, dar de fapt e o vrajitoare!", a spus Ana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inregistrarea a reaprins conflictul in platou intre cele doua participante, care au continuat sa isi arunce replici acide.

Vizibil deranjata, Alexandra i-a reprosat Anei ca a jignit-o grav. Iata ce alte dezvaluiri incendiare a mai facut Ana despre colega sa, spre surprinderea tuturor: