Kahraman lupta cu sentimentele sale pentru Elif! Afla cine ii starneste gelozia, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:30

Barbatul descopera ca nu este singurul care a fost marcat de frumusetea lui Elif si ca nepotul lui, Kerem, este indragostit de aceasta si isi doreste sa ii declare iubirea sa. Afla cum va reactiona Kahraman la marturisirile tanarului, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Afland ca Elif fusese sechestrata de fostul ei logodnic, Kahraman isi risca viata pentru tanara si pentru copilul purtat de aceasta. Dupa o confruntare directa cu Maksut,el reuseste sa o salveze pe Elif din ghearele mortii si decide sa o duca la conacul familiei sale, pentru a o proteja de orice pericol. Insa decizia neasteptata a acestuia ii provoaca neliniste sotiei lui, care crede ca acesta are sentimente pentru Elif.


Cea care este la fel de tulburata de venirea lui Elif la conac este Kiymet, care trebuie sa lupte din rasputeri pentru a ascunde in continuare secretul despre sarcina nurorii sale, fata de restul familiei. Aceasta o avertizeaza pe Elif sa nu dezvaluie nimanui despre interventia suferita si despre intelegerea facuta.


In acest timp, Meryem, sora lui Kahraman, a trait cu o mare minciuna.
Cu multi ani in urma, ea a spus tuturor ca sotul ei, Kadir, a murit. In realitate, tatal sau, Ziya, si fratele sau, Yakup, i-au oferit lui Kadir o suma mare de bani pentru a pleca din familia lor, dupa ce o inselase. Dupa multi ani de absenta, Kadir revenise pentru a-si revendica rolul de tata.


Desi primise refuzul lui Elif, Kerem sare neconditonat, in ajutorul acesteia, oferinde-se sa o duca la spital, sa isi vada sora.
Tanara nu ia in considerare interdictia lui Kahraman de a parasi conacul in lipsa lui si recurge la un gest necugetat. Aceasta accepta ajutorul lui Kerem si pleaca impreuna spre spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


La intoarcere sunt descoperiti de Kahraman, care le reproseaza ca au plecat fara
sa il anunte. Vizibil deranjat de atitudinea autoritara a unchiului sau fata de Elif, Kerem ii cere explicatii acestuia...

Nu ratati un nou episod captivant din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul".

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.