Elena Udrea a luat trofeul WOW in editia de joia trecuta! Cum a reactionat blondina: "Eu nu am pus niciodata pret pe parerea... "

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:30

Joia trecuta Elena udrea a primit trofeul WOW. Blondina din politica a primit trofeul, insa a spus ca nu da o atentie prea mare comentariilor despre tinutele pe care le poarta, atata timp cat se simte confortabil in ele.

"WOW! Negrul te salveaza din orice. Rochia respectiva merge la cateva kilograme in plus si in minus. Ca urmare, cand ma grabesc, cand nu stiu cu ce sa ma imbrac iau ceva negru pe mine. A fost o tinuta pe care am imbracat-o pe fuga pentru ca ma grabeam si trebuia sa ajung undeva in afara Bucurestiului.


A fost o tinuta pe care am am gasit-o salvatoare.
Ma bucur intotdeauna cand cineva are o parere buna despre mine. Le sfatuiesc pe cele care vor sa fie moderne sa tina cont de sfaturile stilistilor. Sunt oameni care citesc, care se instruiesc. E bine sa tii cont. Eu nu am pus niciodata pret pe parerea despre cum ma imbrac, ci sa ma simt eu bine", a declarat Elena Udrea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: