Situatie fara precedent la "Te vreau langa mine"! Fosta iubita a lui Florin a cerut un drept la replica la spusele mamei acestuia! Iata cum a decurs confruntarea celor doua femei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:30

Extrem de recalcitranta, fosta iubita a lui Florin a insistat sa aiba un dialog cu mama lui Florin pentru a-i reprosa pentru ceea ce a afirmat in editia trecuta.

Prins intre cele doua femei, Florin s-a vazut nevoita sa arbitreze confruntarea dintre acestea. Revoltata, tanara i-a reprosat mamei lui Florin ca a jignit-o, numind-o "femeie usuratica".

Pe de alta parte, mama lui Florin a continuat sa o jigneasca, amintindu-i ca nu stie cu cine a facut copilul si ca vrea sa isi recupereze nepotul daca intr-adevar se dovedeste a fi copilul lui Florin.

"Tu nici nu stii cu cine l-au facut, nici nu stii unde l-ai facut, daca nu iti convine caa ti-am spus ca esti o femeie usoara,

atunci esti o boschetara, ca l-ai facut in boscheti! N-o sa calci tu in casa mea cat traiesc eu!", a spus mama lui Florin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce intorsatura a luat dicutia celor doua femei si la ce concluzie au ajuns in ceea ce priveste copilul Roxanei:

 

Taguri: