Lidia Buble si Matteo au fost supusi unui test pentru a-si recunoaste iubitii! Iata ce dezvaluiri au facut acestia despre actualele lor relatii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 01:15

Cantaretii au declarat cum a luat nastere noul lor proiect muzical, care se bucura de un succes rasunator.

Lidia Buble a marturisit ca se gandise de mult timp la o colaborare cu Matteo si anul acesta au pus in aplicare planul lor, care a inregistrat un mare succes.

Cantareata a declarat ca iubitul ei, Razvan, i-a daruit o bratara cu multe pandantive norocoase, pe care le poarta cu mare drag.

Cei doi au fost supusi unui test, in care au fost nevoiti sa isi recunoasca colegii de breasla, dar si iubitii, care au fost inserati printre alti cantareti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Port talismanele de la multe persoane! Niciodata nu ma dezlipesc de bratara asta! Imi poarta si noroc, imi place si mie!", a spus Lidia.

Vezi daca si-au recunoscut iubitii actuali, dar si fostele iubiri, ghidandu-se dupa anumite parti ale corpului:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.