A mers la magazin sa returneze ce cumparase pentru fiul ei, dupa ce a aflat ca acesta a murit in burta ei. Cand a vazut ce face vanzatoarea la aflarea vestii, a izbucnit in lacrimi de durere

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:20

La casa, i-au spus ca nu poate returna produsele, pentru ca nu are la ea cardul bancar potrivit.

Jacinta Janea intrat intr-un magazin cu haine pentru bebelusi cu ochii in lacrimi, sa returneze cateva produse pe care le cumparase pentru bebelusul nenascut. La casa, i-au spus ca nu poate returna produsele, pentru ca nu are la ea cardul bancar potrivit.

Nu a mai rezistat si a inceput sa planga in hohote in fata vanzatoarei. I-a explicat ca e in drum spre spital, unde i se va declansa un avort, pentru ca fatul pe care il poarta  a murit inainte de nastere.



Cum a auzit drama femeii, a mers la seful de magazin, care i-a autorizat plata, chiar daca aceasta nu respecta regulile magazinului. Apoi, cu ochii in lacrimi, vanzatoarea i-a facut cadou o paturica, intreband-o daca are in ce sa iveleasca trupul fatului, la spital.

"Nu aveam. Era unul dintre lucrurile pe care intentionam sa le cumpar inainte de a ajunge la spital.

Ai venit, m-ai imbratisat si m-ai lasat sa plang pe umarul tau. 
Apoi ai mers cu mine si m-ai ajutat sa aleg o patura potrivita. Bleu cu norisori albi pe ea"
, i-a scris femeia vanzatoarei necunoscute, intr-o scrisoare deschisa publicata pe Internet.

"Am plans tot drumul. Am stat 15 minute in fata spitalului, plangand si imbratisand patura. N-o sa uit niciodata ce ai facut pentru mine", a continuat mama indurerata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”