Era frig afara, asa ca a decis sa scoata UGG-urile din camara si sa inceapa sa le poarte, ca sa nu ii inghete picioarele. A dat sa se incalte, dar cand s-a uitat mai atent la ele a inceput sa tipe! Uite ce era in interiorul lor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:21

O femeie din Australia a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care aceasta a decis sa isi scoata UGG-urile din camara si sa inceapa sa le poarte, deoarece afara vremea nu mai era atat de prietenoasa.

Cand a dat sa se incalte a vazut un lucru ciudat intr-una dintre ele, iar dupa ce s-a uitat mai cu atentie a inceput sa urle de frica! Motivul? Un sarpe se adapostise in acel loc.

In cele din urma totul s-a terminat cu bine: femeia nu a fost muscata, iar sarpele a fost ridicat de un lucrator specializat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.