Adelina Pestritu a anuntat oficial, despartirea de Speak! Dupa aproape trei ani de relatie, cei doi au pus punct povestii lor de dragoste! Iata ce declaratii uluitoare a facut vedeta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 00:50

Dupa ce a infirmat zvonurile despre despartire aparute in presa, in urma cu cateva luni, Adelina Pestritu a lansat o declaratie uluitoare astazi, pentru fanii ei de pe Facebook.

Adelina Pestritu a confirmat faptul ca a decis sa se desparta de Speak, dupa aproape trei ani de relatie si ca si-a dorit ca fanii ei sa afle direct de la sursa informatia.

Desi presa a speculat in urma cu cateva luni ca cei doi s-au despartit, Adelina Pestritu a incercat sa explice ca nimic nu este adevarat din ceea ce se scrisese despre despartirea lor.

Cei doi a fost surprinsi impreuna si la un eveniment monden, unde au declarat ca nu s-au despartit, incercand sa demonstreze tuturor ca sunt fericiti. Insa la cateva zile de la acea declaratie a venit vestea despartirii acestora:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”