Dupa ce s-a spalat pe par si-a pus o folie de aluminiu pe tot capul si a stat asa jumatate de ora. E incredibil cum arata dupa ce si-a dat-o jos! Uite ce se intampla daca faci asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:23

Ai probleme cu podoaba capilara si nu stii ce sa faci ca sa le rezolvi?

Nu mai arunca banii pe fel si fel de tratamente costisitoare care, de cele mai multe ori, nu dau rezultatele dorite. Poti incerca trucul de mai jos; desi pare ciudat, chiar functioneaza.

Tot ce trebuie sa faci este sa storci o lamaie, dupa care sa adaugi sucul obtinut intr-un blender, alaturi de o banana si doi litri de lapte. Amesteca totul bine, pana cand obtii o pasta omogena.

Ulterior aplica pasta pe par, avand grija sa acoperi toata lungimea firelor, de la scalp pana la varf. Cel mai important: dupa ce ai facut acest lucru, acopera-ti podoaba capilara in intregime cu folie de aluminiu si stai asa timp de jumatate de ora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior clateste, asa

cum faci in mod normal. Vei observa schimbarile chiar dupa prima incercare, parul tau va fi stralucitor, matasos si placut la atingere.