Secretul lui Kiymet iese la iveala! Cum reactioneaza Defne cand descopera planul diabolic pus la cale de soacra sa, azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:31

Descoperind adevarul despre starea sa de sanatate, Defne trece prin clipe de groaza, la gandul ca soacra sa si Kahraman au complotat si i-au ascuns aceste detalii importante din dorinta de a avea un mostenitor cu orice pret. Disperata, aceasta incepe sa faca propriile cercetari pentru a afla daca totul este o farsa bine ticluita de Kiymet.

Fara sa stea pe ganduri, Defne merge sa isi infrunte soacra pentru a-i reprosa ca a premeditat totul, pentru a-si atinge scopul de a avea un mostenitor. Kahraman asculta discutia celor doua femei si intervine, incercand sa isi calmeze sotia, insa Defne refuza sa creada explicatiile soacrei sale, acuzandu-i ca s-au aliat impotriva ei.


Intre timp, Kerem decide sa plece in Londra si parintii sai ii pregatesc o intalnire in familie la club, pentru a-si lua bun ramas de la toti cei apropiati.


Defne observa schimbul de priviri tandre dintre sotul ei si Elif si devine geloasa, reprosandu-i lui Kahraman ca si-a schimbat atitudinea fata de ea si se lasa sedus de tanara care a patruns prea mult in viata lor, aducandu-le numai necazuri. Dezamagit de afirmatiile sotiei sale, barbatul incearca sa ii explice ca nu simte nimic pentru Elif.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Bulversata
de informatiile primite, Defne decide sa se razbune pe toti cei care i-au provocat suferinta…


Nu ratati azi un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D!

 

Taguri: