Elimina toate toxinele din corp in 48 de ore! Incearca acest plan de detoxifiere de weekeend!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 23:55

Esti lipsita de energie si te simti obosita? Ai cercuri intunecate in jurul ochilor pe care nu le mai poti ascunde? Inseamna ca ai corpul plin de toxine!

Procesul de curatare iti va detoxifia ficatul, rinichii, plamanii, intestinele si limfa.

Este preferat sa il tii de doua ori pe an, pentru o perioada de 10 zile. Cu toate acestea, daca nu ai timp poti face detoxifierea intr-un weekend.

Plan de detoxifiere

Bea 250ml de apa calda in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Sambata


Mic dejun: O cana de fulgi de ovaz cu o lingurita de seminte de in, 250ml de ceai negru, 200ml iaurt sau lapte de migdale, jumatate de cana de afine proaspete.



Pranz: 250ml de peste slab la gratar, doua cani de sanata de rosii, salata verde cu ulei de masline si cartofi, o banana mica, o felie de pepene si 250ml de apa.

Gustare: 180ml iaurt simplu, un mar, o mana de seminte de dovleac, 250ml apa.

Cina: O felie de paine integrala, 150g ton copt in folie sau la gratar, jumatate de cana de legume la abur (spanac sau broccoli), doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 250ml apa.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.






Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.