Vrajitoare la schimb de experienta in Peru! Iata prin ce aventuri a trecut vrajitoarea Luminita la capatul lumii si ce anume a invatat de la tribul peruan

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:31

Dornica sa isi extinda orizonturile cunoasterii, vrajitoarea Luminita a ajuns in mijlocul unui trib din Peru.

S-au dus vremurile cand vrajitoarele stateau cu un ochi in ghioc si celalalt in glob ca sa vada ce se mai intampla prin tara. De cand cu internetul si cu granitele deschise catre toate colturile lumii, vrajitoria s-a globalizat! Mai nou citititoarele in tarot investesc in dezvoltarea personala si fac schimb de experienta cu suratele lor de la capatul lumii. Una dintre ele si-a lasat palatele si fustele colorate acasa si a plecat in papuci in aventura vietii.

Dorindu-si sa isi extinda cunostintele, vrajitoarea Luminita din Rahova, si-a luat inima in dinti si a plecat la capatul lumii in schimb de experienta. Aceasta a renuntat pentru o perioada la luxul din palatul ei si plecat in Peru, unde a invatat noi informatii de la membrii unui trib.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Experienta

inedita acumulata o va ajuta sa isi imbunatateasca metodele si practicile folosite pana acum. Iata ce marturisiri a mai facut vrajitoarea despre ritualurile invatate in Peru:

 

Taguri: