Au observat ca fetita lor in varsta de 5 ani se comporta ciudat si nu intelegeau de ce. Ulterior, au gasit in camera ei o coala cu acest desen. Cand si-au dat seama ce reprezinta, au inceput sa planga! Uite ce ii facuse un preot copilei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:28

Cazul de mai jos s-a petrecut intr-un oras din Brazilia si a starnit furia comunitatii locale.

Totul a inceput dupa ce parintii unei fetite in varsta de 5 ani au observat ca micuta lor se comporta ciudat si ca nu mai vrea sa mearga la o serie de ore de engleza sustinute de un preot.

Initial au crezut ca micuta are o zi proasta, dar vazand ca aceste lucruri se repeta, au dus-o la un psiholog. Spre uimirea lor, specialistul le-a spus ca are banuieli cum ca fata fusese abuzata sexual, si i-a sfatuit pe parinti sa caute in camera lor anumite semne care sa confirme acest lucru.

Ajunsi acasa, acestia au inceput sa rascoleasca incaperea in care dormea micuta. Au ramas blocati in momentul in care, intre niste carti, au gasit o serie de desene ciudate, ce prezentau un barbat aplecat deasupra unui copil.

Acela a fost momentul in care si-au dat seama ca preotul o abuzase sexual pe fetita. L-au confruntat, iar barbatul, in varsta de 54 de ani, si-a recunoscut fapta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a fost ridicat de politie si risca ani grei de inchisoare pentru ceea ce a facut.

 

Taguri: