Nidia l-a confruntat pe Cristi Marin si a obtinut ce a vrut: barbatul i-a cerut scuze si a cerut-o de sotie! "Facem o conventie si imi dai 100 de violuri pentru bani"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

De cand mama ei l-a cunoscut pe Cristi Marin, Nidia Moculescu nu mai are liniste.

Fostul iubt al mamei sale sustine ca a avut o relatie si cu ea in paralel si a denigrat-o in ultimul hal. Acum, Cristi Marin a revenit la tv pentru a arunca din nou cu noroi in Nidia Moculescu.

Cred ca am 5.000 de lei la mine. Nu te multumesti cu putin, nu? Nidia a spus numai minciuni pana acum. Nu ai avut cuvant in fata mea, ai zis ca renunti la proces.
Vrea daune. Te-ai internat la nebuni, ai dat bani pe medicamente? Ce ti-am facut asa eu tie? Tu te-ai ingrasat 13 kg, eu am slabit 20. Trebuie sa ma razbun cumva, nu pot sa stau asa. Facea videochat cu Paul Pacuraru (n.r. Mariana).

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"As vrea ca
si Nidia sa recunoasca ce lucruri urate a spus despre mine. Da, ar vrea sa am relatii sexuale cu ea. Poate data viitoare ii aduc un inel si o sa accepte", a conchis Cristi Marin care s-a suparat pe fiica Marianei Moculescu in pauza de publicitate.
"Da-i inelul mamei, va potriviti mai bine", a spus Nidia.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.