S-au certat ani la rând, dar acum Iulia Albu a pus punct! Ce a putut să zică de ţinuta lui Alex Velea! Tu ai purta aşa ceva?

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

Iulia Albu a revenit în platoul emisiunii ”WOWbiz” şi a luat o decizie cu totul şi cu totul neaşteptată, întrucât trofeul WOW l-a acordat unei persoane...surprinzătoare.

Fără să stea pe gânduri, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil”, a acordat trofeul WOw lui Alex Velea, care în ciuda conflictelor pe care le-au avut de-a lungul timpului a surprins-o plăcut: ”Trofeul WOw merge la Alex Velea: ”Nu a contat conflictele pe care le-am avut cu unele persoane. Ca dovadă, sunt fericită că l-am văzut pe Alex într-o ţinută atât de bună.”, a spus aceasta, în direct, la Kanald.

Delia nu a impresionat-o deloc pe vedetă, întrucât şi-a accesorizat prost outfit-ul: ”Aş vrea să fie notat faptul că mie îmi plac pijamalele. Am fost chiar şi surprinsă de papparazzi. Nu îmi place Delia, e prea îmbrăcată pentru un concert. Îmi place Delia sexy, vreau să o văd mai dezbrăcată. Pălăria e interesantă, dar este exagerat. Pantofii, însă, sunt superbi.

Trebuie să-i am şi eu. Machiajul e dezastruos, dar îmi place Delia. În această seară primeşte 7.”, a declarat ea.


De cealaltă parte, Sore a oripilat: ”Cu ea se întâmplă ceva foarte interesant. Se transformă într-o Mădălina Dorobanţu, face şi ea nişte haine. Faptul că poartă acel sutien care se vede şi că are multe paiete e prea mult. Ar fi trebuit să poarte un accesoriu din piele.
Îmi place, dar ar fi trebuit să fie mai atentă la detalii. Azi primeşte nota 5.”, a conchis Iulia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nici Alina Eremia nu a impresionat, iar vedeta nu a fost deloc blândă: ”Pe bune? Este Alina? A avut câteva apariţii foarte bune acum ceva
timp. Ce strică ţinuta e cureaua aceea mare, care ar fi putut fi asortată cu o cămaşă şi o fustă amplă. Este prea decoltată în partea de sus şi prea îmbrăcată în partea de jos. E altă poveste. I-ar fi trebuit nişte bocanci.”


”Mie îmi place Vica. Îmi plac pantofii ei şi nu doar pentru că am eu şapte perechi. Îmi place salopeta pe care o are.
Radiază feminitate prin toţi porii. E adevărat că nu e o ţinută de Hollywood, dar este o ţinută de Hollywood.

”Mi se pare că Raluca arată din ce în ce mai bine, dar se îmbracă din ce în ce mai prost. Ţinuta ei e dezastruoasă. Pantofii ei negri, alături de hainele pastelate, sunt exact măslina de pe salata de boeff. Ar putea să poarte piesele separat.
În consecinţă, dragă Raluca, îţi dăm trofeul BAU.”, a încheiat Iulia Albu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: