Ella i-a declarat razboi Ginei! Cele doua participante s-au certat ca la usa cortului in platou, aruncandu-si jigniri grave! Iata ce anume si-au reprosat acestea si cine a intervenit sa o sustina pe Ella

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

Afectata de afirmatiile Ginei, care i-au distrus relatia cu fratele ei, Ella a luat atitudine si a iscat un mare scandal in platou.

Deranjata de faptul ca Gina l-a sfatuit pe fratele ei, Mahmoud sa o indeparteze definitiv pe Ella din familia sa, Ella a hotarat sa ii ceara socoteala acesteia.

Cea care a sarit in ajutorul Ellei a fost mama sa, care nu a rezistat sa isi vada fiica suferind din cauza jignirilor lansate de Gina si a decis sa intre in direct, prin telefon sa o puna la punct.

"Ella este rea de gura, dar este buna la suflet! Cel putin nu e o falsa! As vrea s-o intreb daca fiicei ei i s-ar intampla asa ceva, ce-ar simti in sufletul ei! As fi vrut din partea Ginei mai multa intelegere! Ati vorbit in necunostinta de cauza! Va rog sa aveti grija de fiica mea, are nevoie de un psiholog!", a spus mama Ellei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi Gina a incercat sa le explice amandurora ca nu a avut nicio vina, Ella a continuat sa o puna la zid si sa o acuze ca i-a distrus relatia cu fratele ei.

Iata ce cuvinte grele si-au adresat cele doua femei:

 

Taguri: