Marturii despre un posibil cuplu format in randul participantilor "Te vreau langa mine"! Dana si Alexandra au fost surprinse de o camera ascunsa in timp ce discutau despre noua aventura a colegilor lor

Autor: D.I. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

Cele doua participante si-au exprimat parerea despre posibila relatie a colegilor lor si despre dovezile care atesta acest lucru.

Dana si Alexandra au fost surprinse cu o camera ascunsa in vreme ce discutau despre faptul ca se intrezareste o noua poveste de iubire intre Cristina si Dinu.

"Cristina a facut un scandal gratuit pentru sarmalele lui Dinu din vestiar! Dinu mi-a adus vin de tara, iar Cristina a sarit ca arsa de gelozie! Imi pare rau de Dinu, nici la toaleta nu scapa de Cristina! Cristina e topita dupa Dinu, dar nu recunoaste!", a adaugat Dana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barfele celor doua participante au starnit un mare scandal in platou, unde Cristina a cedat nervos, fiind extrem de deranjata de tot ceea ce au spus colegele sale.

Iata cum a reactionat Cristina si daca a recunoscut ceva din ceea ce a spus Dana: