Cutremurator: a aflat ca are cancer si ca e insarcinata in acelasi timp! Doctorii au pus-o sa ia o decizie crunta: sa aleaga intre viata ei, sau viata bebelusului din pantece! E incredibil ce a facut aceasta fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 22:20

Povestea alaturata a devenit virala pe internet si a impresionat milioane de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput in momentul in care Jenni Lake, o tanara cat se poate de normala, a inceput sa se simta foarte rau, aparent fara motiv. Ducea o viata sanatoasa, nu avea vicii, nu facea excese.

La inceput nu a dat importanta acestor stari neplacute, crezand ca este doar ceva temporar. Insa in cele din urma, la indemnul familiei si al iubitului ei, a mers la un control.

Ce a aflat a distrus-o: avea cancer! Si pentru ca drama sa fie completa, la distanta de doar doua saptamani dupa primirea acestei vesti, Jenni a mai aflat si ca este insarcinata.

Atunci a fost pusa in fata unei decizii extrem de grele: trebuia practic sa aleaga intre viata ei si viata copilului. Daca urma sedintele de chimioterapie scapa dar pierdea sarcina, daca nu le urma se intampla invers.

Fata nu a stat in niciun moment pe ganduri si a ales sa aduca pe lume o noua viata. Peste noua luni a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe care l-a botezat Chad: "Mi-am indeplinit datoria, asta e tot. Acum sunt fericita", a spus ea dupa nastere.

Din nefericire, dupa doua saptamani, Jenni a murit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jenni

dandu-si ultimele suflari, in timp ce isi strangea bebelusul in brate

Apropiatii au condus-o pe ultimul drum, cu inimile sfasiate

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.