S-a dus la spital sa avorteze, dar in cabinet i s-a intamplat ceva ce i-a schimbat viata pentru totdeauna! Multi au plans cand au vazut prin ce a trecut femeia asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:32

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care i-a schimbat viata radical, pentru totdeauna.

Totul a inceput in momentul in care ea s-a dus la spital, hotarata sa avorteze. Motivul? Iubitul ei, cu care avea o relatie de 3 ani, o inselase si o parasise. In plus, fata nu stia cum de a ramas insarcinata, deoarece lua tot timpul anticonceptionale.

Singura si trista, ea vedea copilul din pantece ca pe o povara si ca pe un simbol al umilintei. La un moment dat, in timp ce era in sala de asteptare, si-a auzit numele: venise randul ei sa mearga in cabinet si sa faca avortul.

S-a ridicat de pe scaun si, cand sa intre in cabinet, a observat ca ceva ii cazuse din haina; era un cartonas primit la o biserica, la cununia unor prieteni, pe care erau scrise cateva randuri din Biblie.

"Nu-ti fie frica, pentru că Eu sunt cu tine. Nu deznadajdui, pentru ca Eu sunt Dumnezeul tau. Iti voi da puteri si te voi ajuta. Te voi sustine cu mana mea dreapta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acel moment femeia a izbucnit in plans si si-a dat seama ca acela era un semn.

Asa ca a renuntat la avort si a hotarat sa pastreze sarcina. Acum este mama unei fetite superbe, si este mai fericita ca oricand.