Aratarea care a ingrozit un intreg cartier de case! Au inceput sa tremure de frica dupa ce au vazut ce zboara pe deasupra lor: "Sunati imediat la politie, chemati ajutoare"!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:32

Imaginea alaturata a devenit virala pe Twitter si a fost redistribuita pana acum de peste 168.000 de ori.

Totul s-a intamplat in Wisconsin, Statele Unite, intr-o zi ce parea a fi normala, ca oricare alta. La un moment dat, locuitorii unui cartier de case s-au alarmat extrem de tare in momentul in care au vazut un obiect ciudat zburand pe deasupra locuintelor lor.

Panica a fost si mai mare in randul unora dintre ei cand au realizat ca respectivul obiect era un schelete, desprins parca din filme.

Multi nu intelegeau ce se intampla, asa ca au sunat la serviciile de urgenta, temandu-se pentru viata lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Explicatia pentru cele intamplate este insa foarte simpla.

"Aratarea" nu era decat un manechin agatat de o drona. Responsabil pentru aceasta intamplare a fost un barbat care a decis sa se distreze putin pe seama vecinilor sai.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.