Kahraman este pe cale sa afle adevarul despre sarcina lui Elif! Vezi ce indiciu descopera barbatul si cum reactioneaza la aflarea socantei vesti, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:33

Criza de gelozie manifestata de Defne, o determina pe Elif sa renunte la tot si sa fuga de la conac, pentru a se elibera de presiunea care o apasa. In incercarea sa de a afla motivul pentru care Elif fugise, Kahraman descopera un adevar cutremurator.

Dupa incidentul provocat de Maksut, care ii pusese in pericol viata lui Elif, Kahraman decide sa ramana langa aceasta pentru a se convinge ca tanara  a depasit momentele de spaima. Insa isi face aparitia Defne, care aflase ca sotul ei o consoleaza pe Elif si vine sa ii ceara socoteala acestuia. Criza de gelozie a sotiei sale, il determina pe Kahraman sa o aduca pe Elif din nou la conac, pentru a fi sub supravegherea lui.


Kerem descopera in timpul amenintarilor lui Maksut, ca Elif este insarcinata si sufera din nou un soc. Acesta ii cere iertare unchiului sau pentru faptul ca nu l-a ascultat atunci cand acesta ii ceruse sa o uite pe Elif.


Elif si sora si isi viziteaza mama la inchisoare, unde afla ca aceasta ar fi putut sa fie judecata in libertate, insa avocatul angajat de Kiymet nu a permis acest lucru, supunandu-se ordinului batranei.
Disperata, Elif ii cere femeii sa o elibereze pe mama sa, insa nu primeste niciun raspuns. Nici Kahraman nu se arata intelegator si, atitudinea acestuia o determina pe Elif sa plece de la conac impreuna cu sora sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati un nou episod
din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.