Mireasa asta a vrut sa mearga pe un gard ca sa iasa niste fotografii spectaculoase, dar s-a facut de ras! Uite ce s-a intamplat dupa ce a facut cativa pasi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:41

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare, iar foarte multi dintre cei care l-au vazut s-au amuzat la maxim.

Un ultima vreme, shooting-urile de la nunti au devenit din ce in ce mai inedite, fotografii cautand fel si fel de pozitii, care mai de care mai neobisnuite, din care sa ii fotografieze pe miri.

Este si cazul de fata, in care mireasa a fost pusa sa mearga pe un gard destul de ingust, in timp ce partenerul ei o tine de mana. Nimic neobisnuit pana aici.

Doar ca, intr-un moment de neatentie, tanara a calcat gresit si a cazut destul de violent, luand muchia gardului direct intre picioare.

Este evident ca ce a urmat nu a fost deloc placut, iar mireasa a inceput sa urle de durere.

Iata imaginile:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.