La trei ani de la divort, Mihai Albu si-a refacut viata! Iata ce a declarat designerul despre noua sa iubita si ce reactie a avut Iulia Albu la aflarea vestii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Dupa ce ani la rand a fost foarte discret cu viata lui personala, Mihai Albu a decis ca este momentul sa isi gaseasca un suflet pereche.

Suprins la un eveniment de prezentare a unei colectii de bijuterii, designerul a marturisit ca a venit pentru a vedea care sunt trendurile in materie de accesorii pretioase pentru a sti ce anume ii va achizitiona noii sale iubite.

La trei ani dupa divortul de Iulia, Mihai Albu a ales sa uite trecutul si sa isi deschida inima catre o alta femeie. Acesta a precizat ca deocamdata relatia lor se afla in stadiu incipient, cand incearca sa se cunoasca reciproc.

"Nu este o relatie care a ajuns foarte departe! Deocamdata este cumva la inceput, in acel moment de cunoastere, sa vedem daca se poate cladi ceva! Atractia poate sa fie si din prima clipa, dar noi ne pregatim de lucruri serioase! De asta ma pregatesc! Sper sa fie!", a spus designerul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce a avut de comentat Iulia Albu, despre faptul ca fostul ei sot are ganduri serioase cu noua sa iubita: