Mantea si Razvan Ciobanu i-au desfiintat pe Ilinca Vandici si juratii de la Bravo, ai stil! Dumnezeule mare, cum i-au barfit! Maurice Munteanu s-a enervat rau si a aruncat cu un pahar de apa in Andreea!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

A fost farsa anului la "Bravo, ai stil"! Razvan Ciobanu si Andreea Mantea le-au copt-o in stil mare juratilor si prezentatoarei emisiunii.

Cei doi s-au apucat sa ii barfeasca pe Raluca, Iulia, Maurice si Ilinca Vandici. Razvan Ciobanu avea lavaliera deschisa, iar colegii lui din show-ul de fashion ii auzeau vorbind.


Despre Raluca Badulescu a spus ca poarta accesorii ieftine, luata din Obor. "Cea mai tare este Baduleasca, ne-a zapacit cu perucile ei din par natural! Nu avem loc niciodata de Albu, ea e speciala", s-a mai auzit din camera in care s-au retras Andreea Mantea si Razvan Ciobanu.


"Stai sa o vezi si pe Ilinca! Botinele cu cerceii nu au nicio treaba. Nici nu mananca cu noi, ea se schimba in alta parte, ea mananca in alta parte.

Maurice cu ceasurile lui... crezi ca sunt originale? Nu sunt originale! De unde, fata, atatea?", zicea Ciobanu.

In platou, toata lumea se enervase. "Cand se intoarce, iti jur pe ce am mai scump in bat", a amenintat Raluca Badulescu.
 

"Credeam ca suntem o familie", s-au plans juratii.  
"O barfa ieftina si urata", a decretat Ilinca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In platou au venit intr-un final cei doi barfitori! "Voi nu stiti ca am auzit ce ati vorbit! Vii acum si imi
razi in fata? Razvan avea lavaliera deschisa, Suntem colegi sau ce suntem?", i-a luat Vandici la rost pe amandoi.

Maurice Munteanu a preferat sa taca si sa le faca. Atunci cand Mantea a trecut prin fata lui, a luat un pahar cu apa si a stropit-o pe bruneta!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.