Detalii despre divortul momentului! Andreea Marin a pus capat casniciei cu Tuncay Ozturk! Iata ce declaratii uluitoare a facut Mihai Voropchievici despre destinul vedetei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 20:20

Numerologul a vorbit despre faptul ca in destinul acesteia era scris ca va divorta a treia oara.

Andreea Marin traverseaza din nou momente cumplite, aflandu-se in pragul celui de-al treilea divort, desi a declarat in repetate randuri ca este mai fericita ca niciodata.

Cornelia Ionescu, redactor WOWBIZ.RO a subliniat ca o considera pe Andreea Marin o femeie puternica, care stie cum sa se descurce in asemenea situatii dificile din viata sa personala. Atat la divortul de Stefan Banica Jr. cat si la divortul de Tuncay, vedeta a comunicat mai intai cu fanii sai de pe facebook si a cerut discretie din partea presei.

Iata ce alte dezvaluuri a mai facut Voropchievici despre Andreea Marin si despre ce anume i se va mai intampla in viitor:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.