A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

WOW sau BAU-BAU? Ei bine, BAU-BAU a fost nimeni alta decat Mihaela Rădulescu care a fost criticata vehement de catre Iulia Albu care i-a ”demontat” outfitul imbracat recent.

”Arată altfel decât de obicei. Aceste cizme sunt depăşite, iar combinaţia cu pantaloni metalizaţi, cu talie joasă este penibilă. S-ar fi potrivit unor femei de 20 de ani. Nu inteleg de ce şi-a pus această blană dacă are buricul gol. Pălăria este odioasă.N-au niciun Dumnezeu aceste piese. În această seară va primi de la noi un trofeu BAU.”, a spus Iulia Albu.


De cealaltă parte, însă, jurata de la ”Bravo, ai stil!” a fost impresionată de către Anna Lesko.”
Arată foarte bine, îmi place de ea, are un look curat, îmi plac ciorapii plasă, mai ales aceştia care sunt culoarea pielii. Aş fi preferat ca placarea cerceilor să fie din aur, dar nici silver nu strică. Se regăşteşte pe geantă. Azi primeşte nota 8.”

Nici Dan Bittman nu a reuşit să intre în graţiile fashionistei. ”Atunci când suntem performeri este nevoie să avem o ţinută casual. Apariţia lui este decentă, dar neinteresantă, nu transmite nimic.
Azi primeşte nota 0.”, a conchis ea.
Inna a reuşit să o impresioneze cu ajutorul unei ţinute simple, black& white: ”Arată foarte bine, nu ştiu ce brand are brâul acela, dar arată foarte bine. Îmi place cum a asortat încălţămintea, look-ul natural, volumul cămăşii. Astăzi primeşte un 8.7.”

Nici Silviu Prigoană nu a trecut de ochiul critic al vedetei: ”Mi-ar fi plăcut să aibă un brâu, nu această curea, pentru că nu are o siluetă care să-i permită aşa ceva.
Pantalonii trebuiau să fie mai scurţi, haina la fel, mai scurtă la mâneci. Dar este decent. 7,6. ”

Cea care a impresionat-o total pe Iulia Albu a fost nimeni alta decât Andreea Marin: ”Nu mai este în veşnicele cămăşi plictisitoare ori fustele creion. Sper să nu aibă sutien. Îmi place foarte mult. Este de departe cea mai frumoasă ţinută în care am văzut-o pe Andreea Marin. Este un moment istoric.
O voi ruga să nu mai poarte acei cercei, dar, în această seară, primeşte un trofeu WOW. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.