Momente uluitoare la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti a fost avertizat de fosta sa iubita: "Sunt singura si unica femeie din viata acestui barbat!". Iata cum a decurs confruntarea celor doi

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Desi concurentul a incercat sa isi controleze furia, discutia celor doi a degenerat intr-o cearta.

Fosta iubita a lui Adrian a tinut sa intre in emisiune pentru a demonstra tuturor adevarata fata a barbatului si pentru a povesti cum s-au cunoscut si cum a evoluat relatia lor.

"E Lori, fosta mea iubita! Aceasta femeie m-a aruncat pe mine dupa gratii! Nu o mai vreau in viata mea! Femeia asta m-a bagat dupa gratii!", a spus Adrian.

Tanara si-a dorit sa nu isi dezvaluie identitatea si a tinut sa mentioneze ca nu este fosta iubita a lui Adrian, ci este singura femeie din viata acestuia.


"Sa nu mai scrieti pe ecran fosta, pentru ca sunt actuala si viitoarea si unica femeie care v-a conta in viata lui Adrian, punct, indiferent de ce v-a zice el!", a spus femeia.

"Te-am asteptat, sa iesi din arest, iar acum tu iti cauti femeie la televizor! Mi-ai mancat tineretea si banii cat ai stat in arest!"", a zis femeia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei

doi au continuat sa isi arunce replici acide si sa isi reproseze reciproc greselile facute in trecut. Iata ce intorsatura a luat confruntarea celor doi si la ce anume s-a ajuns: