Cornelia Catanga, Petrica Matu Stoian si Emilia Ghinescu, show de show la o nunta in Pitesti! Imagini senzationale, in aceasta seara, la emisiunea “Se striga darul!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

In aceasta seara, de la ora 22:00, in emisiunea “Se striga darul!”, Cornelia Catanga, Petrica Matu Stoian si Emilia Ghinescu sunt invitatii de seama ce vor incinge ringul de dans la o nunta unde Bursucu si Andreea Mantea vor fi prezenti alaturi de zeci de invitati.


Urmariti imagini de senzatie la o nunta cu pretentii, unde alaturi de protagonisti, vedetele muzicii populare si lautaresti vor face show de zile mari. In aceasta seara, de la ora 22:00, in emisiunea “Se striga darul!”, difuzata la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.