Andreea Mantea i-a pus gand rau lui Bursucu! Dornica sa acumuleze cat mai multa zestre, aceasta i-a pregatit o surpriza colegului ei, pentru a-l impiedica sa isi desfasoare activitatea! Iata la ce a recurs bruneta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Prezentatoarea TV a mers la un targ de toamna pentru a strange zestre, unde s-a inspirat pentru a-i intinde o cursa lui Bursucu.

Aflata in mijlocul unui targ de produse traditionale, din Pitesti, Andreea Mantea s-a oprit la o taraba unde se vindea must. Mai hotarata ca niciodata sa il invinga pe Bursucu, in competitia pentru zestre, prezentatoarea TV a solicitat o cantitate cat mai mare de must pentru zestrea miresei sale si in cele din urma a reusit sa castige 500 de litri. Pusa pe glume si inspirata de licoarea lui Bahus, aceasta a pus in aplicare un plan de atac impotriva colegului ei.

"Ce faceti cu atata must? De pomana nu dati? As vrea din acela care fermenteaza, ca sa ii dau lui Bursucu! Ii zic ca e proaspat, care nu fermenteaza, ca sa il ia... Cat este necesar sa ii dam la temelie! A dat pe afara! Asa sa dea si la tine, Bursucule!, a exclamat Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce cursa a hotarat sa ii intinda Andreea colegului ei, pentru a-si atinge scopul: