A incremenit cand a deschis usa casei in toiul noptii si a vazut ca acolo statea aceasta fetita, care arata extrem de ciudat. "M-a intrebat daca poate sa intre inauntru". Ce a urmat intrece orice imaginatie!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 19:20

Din 1990 incoace, pe internet circula tot mai multe povesti referitoare la misteriosii copii cu ochii complet negri.

Spre exemplu, Kaine1212, un utilizator de Reddit, a povestit pe reteaua de socializare cum a descurs o astfel de intalnire. El spune ca se relaxa alaturi de prietena lui in sufragerie cand doi astfel de copii si-au facut aparitia la usa lor.

Barbatul le-a deschis, iar minorii i-au cerut in repetate randuri sa ii lase sa intre inauntru, dar el a refuzat. Urmatorul lucru pe care si-l aminteste este faptul ca statea intins pe podea, cu capul plin de sange.

Copiii disparusera intre timp.

O alta poveste similara a fost detaliata de un alt utilizator, de data aceasta o femeie. Ea spune ca afara era o furtuna de zapada teribila. La usa casei au aparut doi copii cu ochii negri care au rugat-o sa ii primeasca inauntru, pana cand parintii lor vor veni sa ii ia.

Femeia le-a indeplinit dorinta, iar mai tarziu cativa barbati au venit sa ridice copiii.

"Purtau costume negre si aveau peste 1.8 metri inaltime, erau foarte inalti".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat dupa acea zi, sotul ei a fost diagnosticat cu o forma agresiva de cancer de piele, iar ea are constant ameteli si sangerari nazale.

Voi ce credeti, copiii cu ochii negri exista sau sunt doar o legenda urbana?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.