Gabriela Cristea a dat startul emisiunii sale intr-un mod neobisnuit! Iata cum a aparut aceasta in fata publicului si ce declaratii uluitoare a facut

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Prezentatoarea TV a marturisit motivul pentru care s-a prezentat in mod diferit in cadrul emisiunii.

Gabriela Cristea a socat pe toata lumea prin aparitia sa in cadrul emisiunii stand pe un scaun. Aceasta a marturisit ca a fost nevoita sa dea startul editiei de astazi de pe scaun, deoarece traverseaza o criza de lombosciatica, care se manifesta prin dureri atroce de spate.

Dupa ce zilele trecute se scrisese in presa ca este suparata, prezentatoarea TV a simti ca este nevoie sa precizeze adevaratul motiv din cauza caruia nu are o dispozitie buna.

"Ieri au scris despre mine ca sunt foarte suparata, astazi m-ati gasit aici jos, sunt foarte asezata! Nu sunt nici suparata, sunt doar foarte asezata pentru ca am o criza de lombosciatica si nu ma pot misca! Asta este singurul motiv, nu sunt trista, nu sunt nefericita, cine stie vreun remediu naturist sa ne scrie pe pagina de facebook, pentru ca as vrea sa ma repar!", a spus Gabriela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorind sa isi vada sotia cu zambetul pe buze, Tavi a completat-o spunandu-le telespectatorilor motivul care a declansat criza acesteia.

Iata ce a spus Tavi si cum a reactionat Gabriela: