Viitoarele mame din showbiz sunt nerabdatoare sa isi tina copiii in brate! Iata cum arata vedetele in ultimele luni de sarcina si ce declaratii au facut acestea

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Sotul uneia dintre ele a facut marturisiri inedite despre sotia sa si despre cel de-al doilea copil ce urmeaza sa vina pe lume.

Surprins de o echipa "Teo Show", Jorge a marturisit ca isi doreste sa aiba un baiat si asteapta cu nerabdare ca sotia sa nasca. Acesta a declarat ca are mari emotii si ca se bucura in fiecare zi de sotia sa pe care o monitorizeaza permanent si abia asteapta sa descopere sexul copilului.

"Am zis de multe ori! Imi doresc si un baiat! Sunt foarte multe fete in jurul meu si nu numai acasa, vreau si eu un baiat! E momentul! Ma comport normal cu ea! Acum sunt poate un pic mai atent cu ea pentru as vrea ca

ea sa se simta bine si sexy in continuare!", a spus Jorge.

"De cand am intrat in luna a opta am simtit din nou o pofta nebuina de dulciuri!", a spus Jojo.

Andreea Banica mai are foarte putin timp de asteptat pana va deveni mamica pentru a doua oara, insa fericirea evenimentului este umbrita in ultimua vreme din cauza faptului ca nu a terminat inca de aranjat camera micutului ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce alte declaratii interesante au facut divele despre evenimentul fericit din viata lor care se apropie cu pasi repezi: