Marcate de cearta avuta cu tatal lor, Ana si Alina si-au aruncat vorbe grele! Iata ce si-au reprosat cele doua surori si cine a intervenit in cadrul emisiunii pentru a incerca sa aplaneze conflictul acestora

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Dezamagita de atitudinea Anei fata de tatal lor, Alina i-a reprosat acesteia ca mama lor nu a facut nimic pentru a le apropia in trecut.

Dupa interventia tatalui lor in emisiune, Ana si Alina au continuat discutia despre parintii lor, in vestiar, unde si-au aruncat vorbe grele. Alina i-a reprosat surorii ei ca l-a jignit pe tatal lor si l-a invinuit pentru intreaga ei suferinta, fara sa tina cont si de partea de vina a mamei lor.

"Trebuia sa te abtii, nu trebuia sa spui toate lucrurile alea, este tatal nostru! Le discutai cu mine acasa, nu trebuia sa stie toata lumea! Pe mama daca o doare de ce nu m-a cautat? Cred ca si mamei i-a placut viata! Ar fi putut sa ma

viziteze! Tu esti sigura ca mama nu l-a inselat pe tata?", a spus Alina.

"Tata a amenintat-o cu cutitul pe mama! Mama nu a putut sa faca reclamatie! Crezi ca pe mama nu o doare? I-a spus clar tata, daca indraznesti sa o cauti pe Alina o sa duc la bun sfasit ceea ce ti-a promis in bucatarie! Tu nu ai vazut acele scandaluri! De ce se purta asa cu mama si cu noi? Nici tata nu m-a cautat niciodata!", a zis Ana.

Cele doua surori au continuat reprosurile si in platou, insa la un moment dat s-au confruntat cu noua interventie in cadrul emisiunii a unei persoane importante. Mama acestora a tinut sa isi expuna punctul de vedere dupa ce a aflat despre ceea ce s-a intmaplat zilele trecute intre fiicele sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe
de alta parte nici Alina nu a reusit sa se abtina si a suferit o cadere nervoasa. Iata cum a reactionat tanara cand a auzit regretele mamei sale si ce anume i-a reprosat: