Kahraman, in pericol! Cine incearca sa-l omoare pe barbat aflati, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

In ciuda eforturilor lui Kahraman de a o proteja pe Elif de pornirile malefice ale lui Maksut, acesta continua sa faca presiuni asupra lui Defne si descopera astfel locul in care se afla tanara. Acesta este mai hotarat ca niciodata sa o recastige pe Elif cu orice pret si recurge la un gest extrem.

Afland despre modul in care ramasese insarcinata fiica sa, Sultan sufera o cadere nervoasa si merge sa ii ceara socoteala lui Kahraman pentru intelegerea bizara facuta cu Elif. Inspaimanat de atitudinea femeii, Kahraman incearca sa o calmeze explicandu-i ca fiica ei nu este deloc vinovata si ca totul s-a intamplat din dorinta arzatoare a parintilor lui de a avea un nepot cu orice pret. Barbatul i-a promis solemn ca o va sprijini pe Elif pe toata durata sarcinii si ca o va proteja mereu.


Kahraman afla despre pericolul in care s-a aflat Elif si ajunge intr-un suflet la ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00,
la Kanal D.

 

Taguri: