Bianca Dragusanu intampina dificultati in rolul de mama! Aceasta este stresata pentru ca nu isi poate alapta fiica si nu poate sa doarma! Iata ce a declarat vedeta in legatura cu speculatiile aparute in presa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Diva a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale si a povestit cum se simte in postura de mama.

Bianca Dragusanu a marturisit ca incearca din rasputeri sa se acomodeze cu rolul ei de mama, insa se confrunta cu dificulati. Aceasta a declarat ca este intens ajutata de mama ei, care inca se reface dupa operatia suferita.

"Teama a fost de intalnirea cu ea, pentru ca imi doream sa fie sanatoasa! Victor a stat cu mine in timpul nasterii si in momentul in care am auzit-o, punema mereu aceeasi intrebare: e bine, e bine? Cred ca orice mamica isi doreste sa aibi un copil sanatos! In primele zile mi-a fost frica pentru ca

o vedeam mica, firava, imi era frica sa nu o rup! In schimb cand l-am vazut pe Victor cum o manevreaza, asa ca o clatita, a luat-o, a intors-o! Am prins curaj!", a spus Bianca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a povestit despre cosmarul trait din cauza bolii suferite

de mama sa si a facut cateva lamuriri cu privire la speculatiile aparute despre faptul ca a folosit o mama surogat pentru fetita sa. Iata ce declaratii uluitoare a facut aceasta si cum s-a descurcat la testul fulger lansat de Bursucu:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.