Defne este deconspirata! Ce decizie va lua Kiymet in privinta ei, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Maksut pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Defne, pentru ca nu si-a atins scopul si divulga totul despre intelegerea lor. Cea care descopera adevarul este Kiymet, care decide sa o pedepseasca pe Defne pentru faptul ca a fost la un pas sa ii ucida fiul.

In timpul altercatiei dintre Maksut si Kerem, isi face aparitia Kahraman care, fara sa stea pe ganduri sare in ajutorul nepotului sau, aparandu-l cu propriul trup. Ranit grav, barbatul trece prin momente cumplite, fiind la un pas sa isi piarda viata.


Intre timp, Maksut ii trimite lui Kahraman dovada ca cea care a provocat incidentul nefericit a fost chiar propria lui sotie. Insa dovada ajunge in mainile lui Kiymet, care este socata sa descopere ca nora sa a pricinuit altercatia in urma careia fiul ei a fost la un pas de moarte.
Ingrozita, batrana ia o decizie radicala impotriva lui Defne, fiind mai hotarata ca niciodata sa o pedepseasca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00,
la Kanal D!