Gabriela Cristea, iritata la culme! Vezi cine a dat buzna in platoul emisiunii sale! Nu ratati noul sezon "Vacanta Mare” – Te vreau langa Leana!”, in aceasta seara, de la 23.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

In aceasta seara, de la ora 23:00, va debuta primul episod al noului sezon „Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”, difuzat la Kanal D, in fiecare vineri.

Pregatita de emisiune, Gabriela Cristea face prezentarea fetei ce urma sa vina la paravan, insa mare ii este mirarea cand in platoul emisiunii "Te vreau langa mine” isi face aparitia Leana, proaspat divortata de Costel Partag.

"In platou ar fi trebuit sa intre o doamna sau o domnisoara roscata...”, spune nedumerita Gabriela Cristea.

Profitand de statutul de celibatara, Leana vrea sa isi incerce norocul si sa isi caute dragostea la paravanul show-ului Gabrielei Cristea: "Sunt Elena Cracanete, caci am divortat.

Asa am un hobby, sa divortez de barbati prosti... Am divortat si caut pe cineva cu care sa ma marit pentru ca sunt frumoasa”.

##VIDEO168543##
Iar Leana are ganduri mari de inavutire, asa ca tinta amorului ei infocat va fi nimeni altul decat Ion Tiriac.

Nu ratati, incepand din aceasta seara, in fiecare vineri, de la ora 23:00, "Te vreau langa Leana”, o noua portie zdravana de umor si buna dispozitie, asigurata de indragitii actori ai grupului Vacanta Mare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”