Cand s-a uitat pe fotografiile de nunta a observat ca avea un semn ciudat pe piept, ca o pata. La inceput nu i-a dat importanta, dar dupa ce o alta i-a aparut si pe spate, s-a dus la doctor. Cand a aflat ce are, a inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 17:35

Femeia din imaginile alaturate traieste o adevarata drama, care i-a schimbat viata radical.

Totul a inceput in momentul in care Deborah Crofts, in varsta de 41 de ani, se uita alaturi de sotul ei pe fotografiile de la nunta. Acela a fost momentul in care a observat ca avea un semn ciudat pe piept, o pata, dar nu i-a dat importanta, crezand ca este doar o iritatie.

Insa dupa cateva zile, sotul ei i-a spus ca un alt semn identic i-a aparut pe spate.

Deoborah a luat atunci decizia de a merge la un control, pentru a vedea ce se intampla.

Dupa o serie lunga de analize, care s-a intins pe perioada unei luni intregi, a aflat o veste care a distrus-o: a fost diagnosticata cu cancer de piele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ma

asteptam la asa ceva, nu m-am gandit niciodata ca as putea avea cancer. Am fost distrusa. Dar sotul meu a fost langa mine si mi-a spus ca trebuie sa lupt. Si asta fac de atunci, lupt", marturiseste ea.

Din nefericire, forma de cancer pe care o are este extrem de agresiva, boala recidivand pana acum de doua ori.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.