Paravan cu surprize pentru o participanta! Un ciobanas iscusit a sosit de departe pentru a o cuceri cu farmecele sale! Iata ce promisiuni i-a facut barbatul si cum a reactionat concurenta la vederea acestuia

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Echipa "Te vreau langa mine" i-a pregatit uneia dintre concurente un paravan inedit, in cadrul unui targ agricol.

Ciobanasul Marius a fost de-a dreptul cucerit de Alexandra si a ravnit la dragostea ei. Acesta a declarat ca i s-au aprins calcaiele dupa Alexandra chiar din momentul in care a vazut-o pentru prima data in emisiune si atunci si-a promis ca va face tot posibilul sa o cucereasca.

"Am vazut emisiunea, mi s-a parut foarte atragatoare si am venit sa o conving! Sunt sigur ca merita sa fac treaba cu ea! I-am adus un kilogram de branza de la mine!",a  spus Marius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surprinsa, Alexandra s-a aratat dornica sa il cunoasca pe Marius si a acceptat provocarea.

Aceasta a fost incantata de cadoul oferit de noul ei pretendent si, fara sa stea pe ganduri a inceput sa deguste din branza de oaie. Dupa multe intrebari, Alexandra a fost nevoita sa ia o decizie in privinta pretedentului ei. Vezi daca ciobanasul i-a starnit Alexandrei curiozitatea si daca a hotarat sa il cunoasca: