A cheltuit 25.000 de euro pe operatii ca sa aiba formele lui Kim Kardashian, insa nu se gandea ca o sa ajunga sa semene atat de mult cu voluptoasa vedeta! "Nu mai rezist!" Ce pateste in fiecare zi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:05

Claire Leeson si-a dorit sa sa semene cu starul american, dar, acum, bruneta de 27 de ani spune ca s-a "saturat pana peste cap" sa fie comparata cu Kim.

Geamana chirurgicala a lui Kim spune ca asemanarea cu starul de televiziune i-a ruinat viata. Ea cheltuit aproape 25.000 de euro pe operatii estetice, dar spune ca acum este ridiculizata constant pentru aspectul ei.

In 2007, cand Kim a devenit celebra, prietenii i-au spus ca seamana cu ea, asa ca a inceput sa se macheze si sa se coafeze cu ea. Tot atunci, la 18 ani, si-a marit sanii pentru prima data.

Desi a lucrat ca sosie a lui Kim in diferite cluburi, acum spune ca s-a saturat. "Oamenii nu inteleg ca nu e un compliment sa ma compare cu Kim, chiar ma deranjeaza. Ma simt ca o proasta si regret ca am vrut sa seman cu ea. Sunt o alta persoana si regret drumul pe care am mers", spune ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cum arata Claire acum:

 

Taguri: