Ingrediente:
Pentru blat si crema tort:
250 g piscoturi de sampanie
300 ml frisca lichida
170 g de unt
10 g de gelatina (foite)
170 g de zahar
300 g de smantana
300 g de iaurt
500 g de visine (visine congelate sau proaspete)
Pentru sirop tort:
200 ml de lapte
2-3 linguri de zahar
Pentru ornat tort:
1 lingura de zahar tos
10-15 visine cu codite sau fara
50-100 g de ciocolata cu lapte
Mod de
Intr-o cratita se ard 2-3 linguri de zahar, nu foarte tare, doar cat sa prinda putina culoare si sa nu devina prea amarui. Zaharul ars se stinge cu lapte rece si se lasa cratita la foc mic pana cand se topeste tot zaharul caramelizat. Se ia un platou de tort in care vom servi la final tortul si punem un inel de tort (sau preparam tortul direct in forma de tort cu pereti detasabili).
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul