In inima Bucovinei, cunoscutul producator traditional, Ion Baciu isi incanta turistii cu un adevarat spectacol de bucate alese cu grija, pe care le produce conform traditiei. Experienta si pasiunea l-au invatat ca nimic din ceea ce face nu poate pretui cu adevarat daca nu imparte bucuria cu cei care ii trec pragul.
Unul dintre pionerii turismului culinar din nordul Moldovei, Ion Baciu, a pregatit special pentru echipa emisiunii cele mai gustoase feluri de mancare specifice locului.
O prima capodopera culinara a fost un antricot de vitel, pregatit la cuptor cu multe mirodenii, precum coriandru, piper, sare busuioc si stropit din belsug cu vin rou aspru.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Un alt fel de mancare delicios a fost friptura
La toate aceste delicii culinare se adauga rasoale de porc si pui copti in jar, care sunt mai intai marinate bine cu un amestec de condimente si arome si apoi fripte la rotisor in dogoarea jarului si un gust aparte
ca pe vremea lui Creanga.