Imaginile care cutremura Strehaia! Leo i-a cedat toata averea Danei Criminala! CASH

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Leo de la Strehaia a facut un gest prin care si-a pus toata Strehaia in cap.

Barbatul a vrut sa-i demonstreze brunetei cat de mult o iubeste si i-a daruit toata averea lui pe care o tinea bine ascunsa intr-un seif.

"Alegerea lui e alegerea lui si sunt incantat de orice alegere il face pe el fericit. Eu am aflat din emisiunea de aseara de casatorie. In anul asta nu am vorbit niciodata despre casatorie", a spus Ursu', fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia.


"Mie imi pare rau de ea, dar n-am ce sa fac. Asa ar trebui sa procedeze orice om care iubeste. Ea ar trebui sa fie fericita ca sunt eu fericit", a adaugat Leo.


Leo de la Strehaia si Dana Criminala locuiesc intr-o vila din Pipera impreuna cu Coco, ditamai cocosul pe care Dana Criminala il iubeste ca pe ochii din cap.
Dupa ce s-au trezit, copiii, Dana Criminala si Leo au luat masa in familie.

Bineinteles ca Leo a dezvaluit unde isi tine banii in vila si anume intr-un seif imens unde are numai teancuri de euro.

Imaginile care au enervat-o la culme pe Anca de la Strehaia au fost cele in care Leo si Dana Criminala au facut baie in jacuzzi, au baut sampanie si au aruncat cu bancnote de 500 de euro in apa.


Doamna Maria: Cand a facut cununia aia la sfat, nu a facut intelegere cu parintii? Daca a facut intelegerea fara parinti, o sa ramana singura. Noi o sa te luam inapoi.

Leo de la Strehaia: Intelegerea cu parintii se face numai la tigani.
Anca de la Strehaia: Ai ales bine Mihai, e un nume de barbat. Toti telespectatorii iti spun Mihai, nu Dana Criminala.
Nu o mai striga pe nume de femeie, Dana, numai Mihai. Ce femeie e asta? Asta stateam eu in fata voastra? Cum poti sa stai cu ea in casa acolo? E bolnava la cap.

Anca de la Strehaia: Sunt singura. N-am pe nimeni. Am stat numai acasa. Pana la urma e o limita. Niciodata nu e tarziu. Eu cand am venit acolo am crezut ca fac un bine, dar el a fugit si mai de tot.
O sa vina la mine peste ani si ani, batran cu parul alb. Ce sa mai fac cu el atunci? Sa-i fac frectie? Atunci sunt buna sa-l tratez.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Leo de la Strehaia vrea sa-si faca sotia femeie de afaceri si sa-i dea pe
mana gestionarea unui club.
Leo de la Strehaia: Vreau sa-i deschid Danei un club. Eu am incredere in ea ca e o femeie de afaceri.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.