Sangele in apa nu se face! Nu mai poate trai fara ea si a venit tocmai din Grecia sa o ia acasa! Kandra a avut parte de o mare surpriza! Iata cum a reactionat tanara

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Participanta a fost luata prin surprindere de sosirea unor musafiri si a fost nevoita sa ia o decizie importanta pentru viitorul ei.

Dupa ce in editia de ieri, fratele Kandrei a trimis un mesaj disperat pentru sora sa, in care ii cerea sa ia legatura cu familia sa din Grecia, pe care nu a mai vizitat-o de foarte mult timp, astazi, barbatul si sotia sa au sosit in platou. Acestia si-au luat inima in dinti si au indraznit sa vina la Bucuresti pentru a o convinge pe pe Kandra sa se intoarca acasa.

Iata care a fost reactia tinerei la propunerea fratelui ei:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.