Kahraman impiedica nunta lui Elif! Afla la ce gest recurge barbatul pentru a recuceri inima femeii iubite, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul" de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:39

Raspunsul afirmativ pe care Elif i l-a dat lui Kerem in privinta cerererii in casatorie complica situatia. Kahraman nu renunta la ideea de a avea o relatie cu Elif si ia o masura neasteptata pentru a impiedica nunta acesteia cu Kerem.

Elif se confrunta din ce in ce mai mult cu noi adversari. Aceasta incearca sa tina piept cu tarie lui Maksut, care o ameninta cu moartea pentru ca nu il accepta in viata ei. Tanara ii explica sentimentele sale si ii cere sa plece in repetate randuri, insa rugamintile fetei sunt in zadar. In timp ce Maksut ii mentinea punctul de vedere, repetandu-i lui Elif ca prefera sa o ucida decat sa o vada femeia altui barbat.

Salvarea acesteia vine insa din partea lui Kahraman, care isi face aparitia la timp si reuseste sa indeparteze pericolul pentru mama copilului sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierde in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din serialul "Ziua in

care mi s-a scris destinul"

 

Taguri: